Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur få bort fläckar på bilen från Trees

Om du parkerar under ett träd varje kväll eller du har träd någonstans nära ditt garage, kan du sluta med fläckar från löv på bilens lack. Den lämnar landet på din bil, och om de är våta eller bli blöt medan du sitter på färgen, de fastnar. Bladet går sönder och börjar sönderdelas på bilens yta, skapar fläckar eller etsning i klarlack. En enkel tvätt och vax kommer inte ta bort dessa fläckar, men du kan bli av med dem med hjälp av några mer material och en timmes tid. Saker du behöver
Bil tvål
Sponge
Liquid Rubbing
bomull handduk
bilpolish
Microfiber handduk
Visa fler instruktioner
1

Tvätta bilen med bilen tvål och en svamp. Detta kommer inte att ta bort fläckar, men det kommer att ta bort skräp och smuts så att du kan börja med en ren yta. Låt bilen torka helt.
2

Applicera en dime-size mängd vätska gnugga föreningen på handduk eller bilens yta över fläcken. Försiktigt gnugga handduken i små, cirkulära rörelser för att arbeta föreningen över fläcken.
3

Gnid föreningen över fläcken tills fläcken är borta. Ytan kommer att se tråkig där föreningen användes. Torka bort förening bort med en ren yta av handduken.
4

Applicera en dime-size mängd bil polish till en ren microfiber handduk. Arbeta polish över tråkig området tills det lyser igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123294.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.