Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur avisa en gastank Door

Under vintersäsongen, hålla en full bensintank förhindrar fruset vatten från att komma in bränsleledningen, vilket potentiellt kan kosta dig en ny bränslepump. Tyvärr kan de mycket samma kyla som gör att hålla en full tank så viktigt också leda till iced vipportar gastank. Håll en arsenal av avisning leveranser till hands under den kalla årstiden för att tackla detta problem med lätthet. Saker du behöver
mjuk borste
Plastic isskrapa
Avisning sprej
Cooking oljespray
Visa fler instruktioner
1

Rensa bilens avgasrör och kylargrill någon snö för hand eller med en borste och isskrapa. Sätt på motorn och tillåta fordonet att gå i ungefär fem minuter. Slå inte på defroster eller värmaren ännu, eftersom den snabba förändringen i temperaturen kan knäcka glaset på fordonet.
2

Vrid defroster och värme på, inställd på hög. Slå strålkastarna på. Inte bara kommer det hjälpa lösa snö och is från glaset, kommer det att öka den totala temperaturen i fordonet, vilket gör det lättare att avisa.
3

Torka så mycket lös snö som möjligt från bensintanken dörren och det omgivande området med en mjuk borste kvast.
4

Skrapa så mycket is från bensintanken dörren som du kan med en isskrapa av plast. Betyg eller bryta upp tjock is med skrapan så gott du kan.
5

Ansök avisning spray bensintanken dörren, med inriktning på gångjärn och omkrets dörren. Låt sprayen för att ställa i cirka fem sekunder och sedan skrapa isen igen.
6

Spray bensintanken dörren och området runt tanklocket med matolja spruta när du har helt avisas den området. Detta hjälper till att förhindra dörren från isbildning igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123293.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.