Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort en Dirt Stain Från Säten Cloth Car

Om du är en utomhus älskare, det är ingen tvekan om att du har spårat smuts inne i bilen vid något tillfälle. Muddy fotbollsspelare eller smutsiga fjällvandrare hitta en plats i bilen, lämnar efter en ful fläck. Dessa fläckar är typiskt icke-oljig, vilket gör borttagningen en mycket enklare förslag. Börja med milda former av städning innan examen för tunga produkter som kommer att attackera fläcken. Saker du behöver
Rena handdukar
Sponge
Sprayflaska
Tvättmedel
vit vinäger
Skummande klädsel rengöringsmedel
Bakpulver
Bil vakuum
Visa fler instruktioner
1

Skrapa eller borsta bort eventuell smuts och skräp på bilsätet. Du kan suga ut smuts senare.
2

Blöt en ren handduk i kallt vatten och torka det färgade området. Försiktigt gnugga handduken på fläcken, försöker att absorbera smuts.
3

Lägg till lite milt tvättmedel om vattnet bara misslyckas med att ta bort fläcken. Använd en svamp för att försiktigt skrubba området.
4

Blanda lika delar vatten och vinäger i en sprayflaska. Coat fläcken med ättika lösningen och torka med en ren handduk.
5

Applicera en skum rengöringsprodukt avsedd för bilinredning, finns på de flesta auto handelsplatser. Följ produktens anvisningar för att ta bort fläckar.
6

Strö bakpulver på bilsätet och låt det sitta i minst 15 minuter. Bakpulver fungerar som ett rengöringsmedel, och det kommer också att ta bort all lukt som har samband med den fläcken. Dammsug alla synlig smuts och bakpulver från bilbarnstolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123292.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.