Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Duk Car Seat: Fläckborttagning

Över livet på din bil, kan din trasa bilsäten samlas en mängd otäcka fläckar. Kommer olja, blod, läsk och mat alla kan vara farligt för integriteten av dina bilsäten. Vissa fläckar - vanligtvis de som involverar feta ämnen - kan vara svårare att ta bort, medan smärre smuts fläckar kan endast kräva en enkel fuktig handduk. Nyckeln till att ta bort alla typer av fläckar från bilen börjar med en grundläggande sanering och gradvis övergå till mer omfattande produkter som behövs. Saker du behöver
Rena handdukar
borste
Sprayflaska
Bil vakuum
Sponge
Tvättmedel
vit vinäger
Bil klädsel rengöringsmedel soda
Bakning

Visa fler instruktioner
1

Använd en borste för att skrapa bort alla rester som har skorpa på din bilbarnstol. Om fläcken var vätska, använd en ren handduk att torka bort eventuell fukt som finns kvar på sätet.
2

Använd en kall, fuktig handduk för att torka och försiktigt gnugga bilbarnstol fläcken. Denna metod kan vara tillräckligt för att absorbera enkla smuts fläckar som har satt in över tiden. Addera 3

Lägg tvättmedel på fläcken om den kvarstår. Tvättmedel har rengöringsegenskaper, men till skillnad från tvål, kommer det inga knaprig återstod. Skrubba fläcken med en ren, fuktig handduk. Diskmedlet kan vara tillräckligt för att ta bort kaffe, läsk eller fläckar från kosmetiska produkter.
4

Kombinera en lika stor mängd vit vinäger och vatten i en sprayflaska. Spritz fläcken ordentligt med lösningen och torka med läskpapper. Vit vinäger är ett naturligt rengöringsmedel som kan vara särskilt effektiva på tuggummi eller kräkas fläckar.
5

Använd en produkt kupén utformats speciellt för säten trasa bil. Dessa produkter, som kan inkludera skum rengöringsmedel eller lösningsmedel typ lösningar, kan köpas i alla bilar vårdcentral och kommer vanligtvis att ta bort de svåraste-att-eliminera fläckar.
6

Ansök bakpulver pulver direkt till fläcken och på den omgivande trasa. Bakpulver kan vara kvar på fläcken och kommer att ta bort alla vidriga lukter förknippade med fläcken. Efter bakpulver sitter i minst 15 minuter, dammsuga bilbarnstolar rena.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123291.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.