Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort gamla blodfläckar på Light Material platser i en bil

Blod fläckar på bilklädslar kan vara några av de mest fula och svåra att ta bort fläckar du kommer att stöta på. Problemet förstoras på lättare material, där gamla blodfläckar är mycket mer synliga. Lösningar för att ta bort blodfläckar varierar från mycket grundläggande till något mer omfattande. Du kan behöva prova ett antal olika metoder, men ta bort gamla blodfläckar från bilsäten kan åstadkommas. Saker du behöver
Rena handdukar
Sprayflaska
Sponge
Tvättmedel
vit vinäger
Bakpulver
Bil vakuum
Visa fler instruktioner

1

Blot fläcken med en ren handduk som har dränkts i kallt vatten. Försiktigt gnugga området med handduken. Vänd på handduken över till en ren avdelning som blodet absorberas.
2

Lägg en blandning av kallt vatten och tvättmedel på fläcken. Tvättmedel sköljer renare än tvål och inte lämnar rester på bilsätet. Försiktigt gnugga lösningen med en kall, blöt handduk eller svamp över fläcken.
3

Blanda en lika stor mängd vatten och vinäger i en sprayflaska och applicera lösningen på det färgade området . Vit vinäger fungerar som rengöringsmedel. Låt lösningen som kortfattat på fläcken och torka med en ren handduk.
4

Strö bakpulver på och runt blodfläck. Bakpulver fungerar som en naturlig renare och en lukt remover. Låt bakpulver inställda på fläcken i minst 15 minuter innan du dammsuger bilens interiör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123290.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.