Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får man en Soda Stain ur bilen

våndan av att spilla en läsk i bilen är en känsla av att många förare har upplevt. Den klibbiga vätskan fäster på bilens klädsel, skapar en ful fläck som förstör bilens utseende. Ta bort en läsk fläck är lättare än att ta bort ett blod eller fett fläcken. Börja med några vanliga husgeråd. Om det inte fungerar, flytta upp till en starkare rengöringsmedel som utformats speciellt för fläckar kupén. Saker du behöver
Rena handdukar
Sponge
Sprayflaska
vit vinäger
Skumrengöringsmedel
Bakpulver
Bil vakuum
Visa fler instruktioner

1

Använd rena handdukar att omedelbart blot spilld läsk. Om du kan snabbt absorbera eventuella kvarvarande läsk, blir en fläck att vara mindre benägna att bilda.
2

Blanda en lika stor mängd vit vinäger och varmt vatten i en sprayflaska. Spraya lösningen över hela området av soda fläcken. Låt lösningen sitta på fläcken innan du torkar med en ren handduk.
3

Använd en skummande rengöringsmedel framtaget för fläckar kupén om ättika misslyckas. Dessa städare är tillgängliga på de flesta auto butiker. Följ instruktionerna från tillverkaren. Dessa rengöringsmedel innefattar typiskt blandning av produkten med vatten, sprida resulterande skummet över fläcken och torka rent med en svamp.
4

Strö bakpulver på fläcken. Bakpulver fungerar som ett rengöringsmedel och en lukt remover. Låt bakpulver sitta på fläcken i minst 15 minuter innan du dammsuger pulvret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123289.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.