Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Ta bort mögel från bil Interiors

Mögel i en bil är farligt på flera nivåer. Förutom att vara en ful tillväxt på bilens klädsel eller mattor, kan mögel vara skadliga för hälsan av passagerare och kan skapa en unken lukt som sätter sordin på någon bil ride. Mögel bildas när fukt förs in i bilen. När luften inte cirkulerar och fukten får sitta i bilen, mögel, vilket kan orsaka irritation på hud, kan ögon och hals, bildar. Ta bort mögel bör ske så snart tillväxten är identifierad. Saker du behöver
vit vinäger
sprayflaska
bakpulver
Rena trasor
Bil vakuum
Visa fler instruktioner
1

Leta området i bilen där mögel har börjat bildas. Mögelsporer inte alltid syns så var beredd att rengöra inte bara den exakta platsen för mögel, men även området kring tillväxten.
2

Häll vinäger i en ren sprayflaska. Vinäger är fritt från kemikalier, hålla bilen säker från andra skadliga gifter medan du tar bort mögel.
3

Spraya en generös mängd vit vinäger på mögel och omgivningen. Låt ättika sitta på mögel i minst 10 minuter. Avtorkning av ättika omedelbart kommer att minska effektiviteten.
4

Torka av vinäger med en ren trasa. Med trasan, ta bort alla synliga rester av mögel från bilens interiör.
5

Strö bakpulver på det område som påverkas av mögel. Återigen, låt bakpulver sitta på klädseln under en längre tid, upp till en timme är idealiskt. Bakpulver inte bara fungerar som ett rengöringsmedel, det hjälper också ta bort lukt skapats av mögel
6

Dammsug bakpulver ur bilens interiör.. Dammsugning kommer också att ta bort mögelsporer som finns kvar i bilen.
7

Torka insidan av din bil. Om det behövs, ta bort infekterade mattor och låt dem torka. Öppna alla fönster i bilen så att luften kan cirkulera och flytta din bil till ett soligt, torrt utrymme.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123288.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.