Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av Skav en svart bil

Svarta bilar är ökända för att visa varje liten repa och ofullkomlighet i färgen, inklusive skrapmärken. Skav är oftast i form av repor från en annan bil, en kundvagn eller cement stolpe vid en bensinstation. Dessa märken skadar inte basfärg, men de gör överföringen färg ovanpå bilens klarlack. Du kan bli av skrapmärken på en svart bil i en timme eller mindre med ett fåtal material från en Biltema. Saker du behöver
Bil tvål
Sponge
Detalj sprej
Clay bar
Microfiber handduk
Visa fler instruktioner
1

Park ditt bilen i skuggan och tvätta den med bil tvål och en mjuk svamp. Tvätta den i solen kommer att lämna vatten fläckar på din bil. Skölj tvålen och låt bilen torka.
2

Spray detalj spraya över skav. Placera leran bar på bilens yta och gnugga leran bar fram och tillbaka över skav. Rub längdriktningen ned bilen, inte upp och ner. Applicera mer detalj spray för att hålla ytan smörjas. Leran bar avlägsnar skav utan att skada bilens lack.
3

Vik leran bar att alltid exponera en ren sida av baren att placera på bilens yta. Använd en smutsig lera bar eller använda en lera bar på en smutsig bil kan orsaka repor från skräp som gnuggas över lacken.
4

Spray en slutlig beläggning av detalj spraya över det rengjorda området och torka det med en microfiber handduk. Du kan spraya detailer över hela bilen och torka av den med en microfiber handduk för att göra ytan blank och blanda den svarta färgen med den nyligen rengjorda området. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123286.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.