Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får man en återförsäljaravtal Sticker Off

När du köper en bil från en återförsäljare, det ofta sätter ett klistermärke eller dekal på fordonet för att marknadsföra sin verksamhet. När man skalar klistermärket från din bil, ofta det inte lossnar lätt. Ibland delar av dekalen och limmet blir kvar och skapa en oattraktiv plats på bilen. I stället för att lämna dekal på din bil, kan du ta bort den med vanliga objekt som du har i hemmet. Saker du behöver
Plastskrapa
Hårtork handdukar
Papper
vit vinäger
flytande diskmedel
Sprayflaska
disktrasa
vattenavvisande lösning

Visa fler instruktioner
1

Anslut en hårtork och ställ den på medium eller låg värme. Håll hårtork sex inches bort från etiketten. Peel klistermärket medan du använder värmen.
2

Peel återförsäljaravtalet sjukare utanför bilen med nageln. Om du har svårt att ta bort klistermärken, pilla bort det med en plast skrapa.
3

Blötlägg pappershanddukar i vatten eller vinäger tills de är blöta. Placera pappershanddukar under återstående återförsäljare klistermärke rester att lossa limmet. Skrapa limmet bort med en plast vindruta skrapa.
4

bort svåra sticker rester genom att blanda 1 liter varmt vatten med två droppar flytande diskmedel och 2 msk vit vinäger. Häll lösningen i en sprayflaska och täcker limmet helt. Torka limmet med en mjuk tvättlapp för att ta bort det.
5

bort envis sticker rester genom att spraya en vattenavvisande förening på limmet. Torka av området med en mjuk tvättlapp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123280.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.