Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en Honda Accord

"Car and Driver Magazine" har utsetts till Honda Accord är en av de 10 bästa bilarna 25 gånger av 2011, vilket är mer än någon annan bil. Det kan vara en anledning så många människor kör avtalen och göra sitt bästa för att hålla sitt fordon i toppform. Rengöring av Accord bör inte ta mer än en eftermiddag, men se till att du gör det på rätt sätt för att förlänga livet och utseendet på din bil. Saker du behöver
Vakuum med handen kvarstad
matta och klädsel renare
Fönsterputs
Läder och vinyl Cleaner Review Biltvätt tvål
2 skopor till Slang
Natural havssvamp
Skrubber svamp nära Old handdukar
Microfiber handdukar
Visa fler instruktioner
Interiör
1

Vakuum hela insidan av bilen, inklusive streck, sprickor i sätena och dra ut golvmattor. Dammsug golvmattor matta och mattan under dem. De flesta avtalen har en stor trunk, så öppna den, tömma ut det och vakuum inuti.
2

Använd matta och klädsel renare på fläckar enligt tillverkarens anvisningar om din bil har tyg säten. Om sätena är vinyl och läder - det är oftast en kombination av Accord - bara rengöra mattan fläckar
3

Använd en gammal handduk besprutas med Simple Green för att torka av instrumentbrädan. , dörrar och andra hårda ytor i bilen. Spray fönsterputs på insidan av fönstren och torka tills det är torrt med en mircofiber handduk.
4

Använd en kombination läder och vinyl renare på säten och armstöd. Spraya produkten på och torka av med en microfiber handduk. Var noga med att komma in i alla sprickor. Addera Exterior Cleaning
5

Parkera bilen i skuggan för att undvika vattenfläckar. Skölj hela Accord med slangen för att ta bort det översta lagret av smuts och skräp.
6

Fyll två hinkar, en med bilen tvål blandas enligt dess anvisningar, den andra med rent vatten. Använd en skrubber svamp och rengör däck och fälgar. Innan du doppa svampen tillbaka i tvål hinken, skölj i rent vatten hink så din tvål inte blir smutsig direkt. När däck och fälgar är rena, skölj dem med slangen.
7

Dumpa dina två hinkar och börja om igen, fylla upp en tvål hink och färskt vatten hink. Använd en naturlig hav svamp till tvål upp bilen börjar i toppen och arbeta dig ner till den smutsiga undersidan av bilen.
8

Skölj Accord med slangen. Upprepa processen med färska tvål och hinkar vatten om bilen är fortfarande smutsiga.
9

Torka bilen med en microfiber handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123278.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.