Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur ren aluminium på Autos

Aluminium finns i överflöd på både gamla och nya fordon. Metallens låga vikt och hållbarhet gör den till ett idealiskt val för hjul, organ kit och mindre delar såsom dörrhandtag. Över tiden, kan aluminium ansamlas tjocka lager av smuts och vägsmuts. Även smuts är enkel att ta bort med tvål och vatten, kan oxidation orsaka aluminium för att ta på sig en brun eller grå nyans. Med lite fin stålull och en oljebaserad smörjmedel, kan du återställa din aluminium till nyskick. Saker du behöver
Bucket
Auto tvättmedel
Sponge
Mjuka handdukar
fin stålull
Penetrerande smörjmedel
Metal polish
trasa
Visa fler instruktioner
1

Fyll en hink med varmt vatten och tillsätt flera squirts av auto rengöringsmedel. Rör blandningen tills vattnet är tjockt med skum.
2

Blöt aluminiumdelar på bilen med en slang. Mätta din svamp med diskmedel blandningen och skrubba aluminium med hjälp av en fast, cirkelrörelse. Skölj aluminium för att kontrollera dina framsteg. När de flesta av ytan grime har rengjorts bort, torka delarna torra med en mjuk handduk.
3

Mätta en fin pad stålull med penetrerande smörjmedel. Torka bort missfärgningar och rost från delar av aluminium med en mild cirkelrörelse. Upprepa för varje aluminium del på din bil. Torka bort kvarvarande smörjmedel med en mjuk handduk.
4

Applicera ett tunt lager av metall polish till varje aluminium del. Låt det torka under den tid som föreslås på behållaren. Buff bort polish snabbt med en trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123269.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.