Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra rören takavvattning på en Toyota RAV4

Rengöring av dräneringsrör är ett viktigt uppdrag på Toyota RAV4. Rören samla och dränera vatten från taket för att skydda takluckan området. Rören täppa med smuts och skräp och vattnet kommer så småningom att börja dränering insidan av bilen. Vattnet kommer att skada din matta och riskerar att skapa mögel inuti fordonet. Rengör rören varje månad för att upprätthålla ett jämnt flöde av vatten utanför fordonet och för att skydda bilens interiör från skador. Saker du behöver
Skruvmejsel
Vakuumslangen
Air kompressor slang
Vattenslang
Visa fler instruktioner
1

Vrid nyckeln till " , On "läge och öppna takluckan. Lokalisera hålet på varje främre hörn av takluckan. Hålen är på toppen av dräneringsrör.
2

Använd en skruvmejsel för att ta bort synligt skräp från dräneringsröret. Placera slangen i en industridammsugare mot rören och suga någon extra skräp från röret.
3

Lägg ut en kompressor slang i rören och skjuta luft genom rören för att blåsa extra skräp ut undersidan. Kompressorn är perfekt för envisa träskor.
4

Stäng takluckan och ur bilen. Spraya taket med vatten i en minut. Ange bilen och leta efter läckande runt takluckan och på förar-och passagerar-sidoområden golv. Frånvaron av läckor innebär rören är rena.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123268.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.