Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Refinish Chrome Hub Caps

Refinishing kromade navkapslar på din bil gör dem ser nya huruvida bilen är bara ett par år gammal eller en vintage klassiker. Återställa glans hjälper dölja den trista utseendet orsakas av väg skräp, repa navkapslar på en kurva eller salt rest på vintern. Bara lite armbåge fett, rätt produkter och ungefär en timme av din tid förvandlar utseendet på denna bil funktionen. Saker du behöver
Mild diskmedel
Plasthink
Svampar
trädgårdsslang
Bakpulver eller kalciumkarbonat
mjuk, torr handduk
Metal polish formulerade för Chrome
Rengöringsduk
Visa fler instruktioner
1

Swish varmt vatten och en skvätt mild diskmedel i en plasthink för att skapa lödder.
2

Tvätta krom navkapslar med en tvål svamp och skölj dem väl med en trädgårdsslang.
3

Fukta en ren svamp med vatten och sedan strö bakpulver på det. Kalciumkarbonat är ett annat effektivt rengöringsmedel för att polera och ljusare krom. Det är ibland säljs under namnet vitling. Testa det på ett dolt område först. Gnid det endast i en riktning, eftersom det är milt slipande.
4

Gnid bakpulver och svamp över kromade navkapslar. Produkten är icke-slipande och kommer inte att repa krom. Skölj navkapslar väl och torka med en handduk. Ibland är allt som behövs för att återställa glans till krom.
5

Doppa en mjuk trasa i metall polish formulerade för krom.
6

Polish Chrome med en cirkelrörelse. Lacket förvandlar tråkig, men om du fortsätter att polera det område den återställer finish och glans i krom.
7

Lägg mer metall polish till en ren del av trasan och Refinish de övriga områdena navkapseln. Lacket ger en beläggning som skyddar den från ytterligare skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123266.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.