Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man gör en dålig Shine lack

Oavsett om det är fel av auto body shop eller ett resultat av år av slitage, en dålig måla jobb på din bil är nedslående. År och månader av sol, snö och andra väderförhållanden eroderar långsamt glans av någon färg jobb. Men med lite tålamod, beslutsamhet och armbåge fett, kan du återställa en del av det gamla glans tillbaka till ditt fordon. Polering din bil till dina normer kan vara tidskrävande, men resultatet ger det svaga måla ett stort uppsving. Saker du behöver
Tvålvatten
Sponge
mjuka trasor
Clay bar
Clay smörjmedel
bilpolish
Bilvax
Visa fler instruktioner

1

Tvätta bilen med en svamp och tvålvatten för att avlägsna damm, smuts och annat skräp. Eventuella partiklar kvar på din bil kan orsaka repor medan polering.
2

Buff bilen med en luddfri, mjuk och torr trasa. Avlägsna så mycket fukt som möjligt. Poleringen Produkten fungerar inte korrekt om extra fukt är kvar.
3

Skär av en bit lera bar som ska användas med fordon. De flesta lera barer kommer med en formulerad speciellt smörjmedel.
4

stå ca 2 meter bort från bilen och spraya leran smörjmedel. Kör bit lera bar över ytan på din bil för att plocka upp löst skräp. När all smuts har avlägsnats, bör leran bar smidigt över ytan.
5

Torka bilen med en ren trasa för att avlägsna lera. Om det görs på rätt sätt, bör ytan på din bil vara helt slät.
6

Doppa en mjuk trasa i polska. Applicera ett tjockt lager av polish på fordonet i en cirkelrörelse. Du vill ha ett tjockt lager av polish som täcker fordonets färg, men inte ett skikt lika solid som lera, till exempel.
7

Avlägsna polerande produkten med en mjuk trasa. Använd en ren trasa för varje del av fordonet. Kasta de dukar när du är klar.
8

Repetera steg 7 tills alla polering produkten avlägsnas från ytan av fordonet.
9

gnugga på ett lager bilvax När du är klar med polering. Använd en luddfri trasa för att polera bort överflödigt vax på ytan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123264.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.