Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

DIY Car Window Cleaner

Bil fönstren blir smutsiga oftare än de flesta förväntar sig. Att hålla bilen fönstren rena ger en tydlig vision för föraren och kan öka en bils utseende. Högkvalitativa rengöringsmedel är dyra, men alternativa lösningar finns för att hålla bilrutor rena till ett pris du har råd. För dem på en budget, kan du göra en renare bil fönster från produkter i ditt eget hem. Saker du behöver
1 kopp ammoniak
1/2 dl ättika
1 1/4 dl tvättsprit från 4 dl vatten
2 sprayflaskor
tidningen
1 mikrofiber svamp
Funnel (tillval)
Visa fler instruktioner
ammoniak-baserade Cleaner
1

Häll en kopp tvättsprit och en kopp ammoniak i en sprayflaska. Du kan använda en tratt för att undvika att få kemikalier på din hud.
2

Fyll resten av sprayflaska med två koppar vatten och stäng den. Skaka upp sprayflaska för att blanda vätskorna tillsammans.
3

Spraya nya rengöringsmedlet på ditt bilfönster. Använd bitar av tidningen att torka fönstren. Detta ger en fläckfri ren utan att lämna spår av ludd eller andra markeringar.
Vinäger-baserad Cleaner
4

Tillsätt en kopp vatten, en halv kopp ättika, och en fjärde kopp gnugga alkohol i en sprayflaska. Använd en tratt vid behov.
5

Närbild sprayflaska och skaka den för att blanda ihop vätskorna.
6

börja använda din nya renare på ditt bilfönster. Använd en microfiber svamp för att torka rutorna rena för utmärkta resultat. Om du inte har råd med en microfiber svamp, använd en stor mjuk svamp istället.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123263.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.