Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort syra på ett fönster

Om du inte gör en vana av att spruta syra på din bil, kommer du bara hitta ett problem med syra när det finns ett surt regn. Det sura regnet lämnar märken som liknar vatten fläckar som skapar en dimmig utseende på fönstret. Problemet med sura fläckar är att de kan skada glaset också. Du måste skrubba och tvätta fönstret flera gånger för att helt bli av sura fläckar, men det kommer att lämna dina fönster gott som ny. Saker du behöver
Fönsterputs
Pappershandduk
Vatten-spot remover
Skurborste
stål-ull pad
Visa fler instruktioner
1

Använd ett fönster för att rengöra ytan smuts och damm från fönstren innan fokus på syran.
2

Dab vatten-spot remover (finns i auto-leverans avsnitt i många stormarknader) på de enskilda sura fläckar. De flesta vatten-fläckborttagningsmedel är konstruerade för att arbeta på både vatten och fläckar syra. Du behöver bara en liten mängd remover på varje plats för att få resultat.
3

Använd en skurborste för att kraftfullt skura sura fläckar. Blöt penseln först och sedan börja rengöra fläckar. Du kommer att behöva skrubba hårt, som en mild rörelse kommer bara flytta fläckborttagningsmedel runt utan att angripa syran.
4

Prova en stål-ull pad om skurborste inte fungerar tillräckligt bra. Den starkare material kan ibland nå djupare in i den sura fläcken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123262.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.