Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur ta hand om utsidan av en Camper

På många sätt, rivaler köpet av en sommarlägret köpet av ett hem. Mycket tanke, överläggning och tid tas i valet av denna storskaliga investeringar. När ägaren tillträder husbil, blir han ansvarig för all vård och underhåll som krävs för att hålla Camper fungera i många år framöver. Även om det kan vara frestande att borsta yttre underhåll av som estetik, ordentligt hand om skalet är avgörande för livslängden på sommarlägret. Saker du behöver
Soap
Vatten
Sponge
Black-strimma renare
Handdukar
Wax
Visa fler instruktioner
1

Tvätta din sommarlägret minst en gång i månaden, och efter att ha återvänt från en resa. Använda en mild tvål blandat med ljummet vatten, försiktigt skrubba hela fordonet med en svamp. Undvik kylskåpet och ventiler ugnen under rengöringen.
2

Rengör alla ytor av metall sidovägg med en handduk och renare som har utformats för att ta bort svarta strimmor som kan ha inträffat. Ju tidigare du kan ta bort dessa streck, desto lättare kommer de att vara att rensa bort. Addera 3

Wax din husbil årligen. Även om denna uppgift kan vara långtråkig, kommer det att hjälpa utsidan av husbilen för att hålla längre. Använd en vax som har utformats särskilt för den typ av yta din husbil har.
4

Store din sommarlägret inomhus. Om det alls är möjligt, skydda din husbil från hårda element genom att förvara den i ett garage. Detta kommer att hålla utsidan mot blekning och missfärgning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123258.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.