Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får Sealer Parking Lot från bilen

Även det mesta resurfacing företag som omlackeringstid parkeringsplatser använder barrikader för att hålla fordon borta, är det möjligt att av misstag få sealer på din bil. Att köra över en blöt, nyligen slutna asfalt parkeringsplats kan orsaka sealer att plaska på din bil kropp. Det viktigaste du kan göra är att ta bort alla bitar av sealer så snart som möjligt. När det torkar på din bil, är det svårare att ta bort. Det är en bra idé att starta projektet med mindre giftiga lösningsmedel och om de inte fungerar, prova starkare thinner, vilket kan lösa upp asfalt insättningar. Saker du behöver
Tvättmedel Bucket
eller tvål Rags
Soft Aceton trasa
eller nagellacksborttagare
Citrus-baserade rengöringsmedel kommenterar: Mineral sprit, fotogen eller terpentin
Bilvax
Visa fler instruktioner
1 vatten

Placera i en hink och tillsätt lite diskmedel. Använd en trasa eller svamp för att tvätta området runt avlagringar asfalt sealer för att avlägsna lös smuts så att du inte repar yta på din bil. Torka den torr med en mjuk trasa.
2

Fukta en ren trasa med aceton eller nagellack remover. En citrus-baserad olja rengöringsmedel kan också ta bort asfalt sealer. Gnid inlåning med fuktad trasa. Dessa produkter avdunstar snabbt, så du kan behöva fukta trasan ofta.
3

thinner som lacknafta, fotogen eller terpentin för att ta bort asfalt fläckar. Häll en liten mängd på en ren trasa och gnid försiktigt i en cirkulär rörelse. Håll trasan fuktig.
4

Lägg rent vatten till hinken, lägg i lite tvål och använda en trasa för att tvätta området där du använt lösningsmedel. De lösningsmedel avlägsna vax från de färgade ytorna och utan ett skyddande skikt, är färgen på din bil kropp sårbara för miljön nöd. Applicera vaxet enligt anvisningarna på burken eller flaskan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123257.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.