Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man gör kemiska fri bil luktborttagningsmedel

Medan tillverkade bil deodorizers är billig och lätt att få, de är också dåligt för miljön. Inte bara bidrar de till att riva av skogarna, men de innehåller kemiska lösningar som är dåligt för både dig och miljön. I själva verket, precis som vanliga at-home luftrenare, tillverkade bil deodorizers innehåller typiskt klorfluorkarboner och ftalater, som båda är farliga luftföroreningar. Som sagt, du kan enkelt göra din egen kemisk-fri bil deodorizer med bara två tygstycken, några kartonger och din favorit aromatiska, helt naturliga olja. Saker du behöver
Piece of oanvänt tyg
kartongark
Sax
Lim
Naturlig olja
Matsked
Visa fler instruktioner
1

Skär några gamla, oanvända tyg i en form. Det kan vara en cirkel, en kvadrat eller något annat du önskar. Om du vill göra det ser precis ut som en vanlig bil deodoriseringsanordning, köpa en och sedan använda en bit papper för att spåra dess utformning. Gör två sådana utskärningar, båda med exakt samma form.
2

Lim ett av vävnadsskikten utskärningar till ett ark av kartong. Skär kartongen längs konturen av tyget och limma den andra formen till den andra sidan av den. Du har nu grunden för deodorizer. Känn dig fri att dekorera den med kritor, markörer eller glitter.
3

Häll en matsked eller två av naturlig olja på den naturliga bil deodorizer och använd en trasa för att gnugga den i. Häll ytterligare matskedar på det om doften är inte stark nog för dig. Var försiktig eftersom dessa oljor är mycket kraftfulla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123253.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.