Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur tar jag bort Armor All Protectant Från min bils lack?

När du ansöker Protectant till bilens vinyl, plast och gummidetaljer, är det lätt att få den på oavsiktliga mål, speciellt om du gör ett grundligt jobb. För riktigheten i ansökan, Armor All har skapat spray med variabel dysinställningar tillsammans med förbehandlade våtservetter. De rekommenderar också att deras spray produkter appliceras på en trasa och torkas på stället sprutas direkt på ytor. Men även med dessa åtgärder, kan fet fläckar och fläckar på lack fortfarande inträffa. För att ta bort Armor All Protectant, Popular Mechanics tidningen rekommenderar rengöring det drabbade området med lacknafta. Saker du behöver kommenterar: Mineral sprit Sida 2 rena trasor
Visa fler instruktioner
1

Buff ut överflödigt Protectant använda någon av trasor. För att skydda din lack, se till att trasan är ren och fri från slipmedel skräp.
2

Applicera lite av lacknafta till den andra trasan. Du behöver inte fukta hela trasan, utan fukta en liten lapp som kommer i kontakt med bilens yta.
3

Gnid lacknafta direkt på Armor Alla fläckar med trasan. Torka tills du ser oljig utstryk blekna. Upprepa processen tills billack är helt ren.
4 p Om du använder bilvax för din lack, tvätta bilen och återanvända vaxet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123252.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.