Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tvättar Pollen Off i en bil

Om du inte vill vävnader nedskräpning golvet från snyta hela dagen, måste du tvätta pollen från din bil. Även om det är oundvikligt att du kommer att spåra störningar i bilen, kan du minimera påverkan på näsan och lungorna med regelbundna tvättar. Annars kan den gul-färgade uppbyggd på utsidan av din bil gör sin väg i bilen. Så länge du använder produkter som är särskilt utformade för bilens känsliga yta, kan du vinka adjö till pollen eftersom det sköljer ner den närmaste avloppet. Saker du behöver
vattenhink slang
eller tvätta hink
mjuk trasa eller svamp
Carwash rengöringsmedel
Bilvax (tillval)
Visa fler instruktioner

1

Skölj bilen med hjälp av en vattenslang med ett justerbart vattentryck munstycke. Justera munstycket från en bred stråle till en enda stadig ström, som behövs, för att rikta envisa områden.
2

Få en tom tvätt hink eller hink och fyll den till hälften med kallt vatten.

3

Följ anvisningarna på biltvätt tvättmedel flaska, om den är tillgänglig. Annars, häll ungefär en eller två kapsyler av produkten i hinken.
4

Tvätta bilen med hjälp av stora, cirkulära rörelser. Var noga med att använda en bomullsduk speciellt framtagen för bilar eller en mjuk svamp för att undvika flisning eller skada finish. När du är klar, skölj alla spår av tvål från fordonet.
5

Hand-torka bilen helt. Denna process tar vanligtvis ungefär 20 till 30 minuter eller mer, beroende på storleken på ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123248.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.