Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra mattan i en '91 Honda Civic

Förare av 1991 års Honda Civic, oavsett om det är en två-dörrars halvkombi, fyradörrars sedan eller kombi-modellen, kan göra köra sin bil till en mer njutbar upplevelse genom att upprätthålla en ren interiör. I 1991 års Civic är ett populärt märke och modell, få omkring 30 miles per gallon på motorvägen och samtidigt transportera fem personer. Genom att hålla mattan ren och städad, håller bilägaren bilen original och undviker kostnaden för en ersättare matta. Saker du behöver
Pappershanddukar
Dammsugare
Förlängningsslang
Crevice fastsättning
Rotary shampooer
högskummande schampo
Lågskummande rengöringsvätska
Mini- ångbåt
Frotté
Nylonborste
Visa fler instruktioner
1

bort all skräp och sopor från bilens mattan, inklusive de större partiklar av främmande material såsom snabb matrester, smuts clods spårade in på undersidan av dina skor och andra rester kvar av barn eller husdjur. Använd tjocka pappershanddukar för att greppa och avlägsna klibbiga ämnen såsom smält godis, tuggummi eller något fet och oljig som har fastnat i mattan fibrer.
2

Ta alla golvmattor ur bilen. Ge mattan en grundlig sopning med en kraftfull dammsugare med starkt sug och en förlängningsslang. Gå över den flera gånger, med fram och tillbaka rörelser i flera riktningar. Ta din tid och gör ett bra jobb att få ut all den sandiga grus och skräp arbetas in i högen av mattan. Sweep hela mattan. Använd skreva fäste för svåra att få fläckar, som under sätena.
3

använda ett av flera sätt att ge mattan en djupare rengöring. Använd en liten elektrisk eller pneumatisk roterande shampooer att skrubba mattan. Spraya på lite högskummande schampo och arbeta in med verktyget. Vakuum bort överskottet ytrest. Upprepa tills mattan ser ren. Använd den här metoden för att snabbt städa upp i mattans lugg med ett minimum av ansträngning.
4

Djupt rengöra din matta ner till det bärande skiktet, med en djup cykel skölj extraktion, ibland felaktigt kallas " ånga rengöring. " Spraya mattan med en riklig mängd uppvärmd, lågskummande kemisk rengöringsvätska. Använd maskinens fläkten munstycke för att avlägsna smuts och återställa vätskan. Använd en mini-ångbåt för äkta matta ångtvätt. Värm vatten till 250 grader Fahrenheit med maskinen och injicera ånga i tyget högen med mattan fastsättning. Täck den bifogade filen med frotté innan de passerar den över mattan.
5

Upprätthålla ett regelbundet schema för dammsugning och rengöring av Civic s matta. Vakuum minst en gång varannan vecka, oftare med tung bilanvändning i en dammig eller smutsig miljö. Städa upp något barn-eller PET-relaterade spill, fläckar, urin, spyor eller värre omedelbart, innan de sätter in och blir svårare att ta bort. Torka upp de drabbade områdena med pappershanddukar, sedan skrubba med mattan renare och en styv borst borste.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123241.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.