Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av en motorolja Stain

Först, det är inte en "fläck", det är en "badge". Oljefläckar berätta för alla du gjorde något värt att få fet över, och det är inget fel med det. Ändå finns det en liten men högljudd kontingent av samhället --- främst "make" och "arbetsgivare" demografi --- som kanske inte ser ser på bevisen för ditt stora arbete med ganska så mycket uppskattning. Quick uppmärksamhet kan bero, särskilt om kritiken av din klädsel kommer i form av en hotfull bländning --- sa du inte att du gillade att Chartreuse polotröja? Saker du behöver
Bakpulver
Dammsugare
diskmedel
Tandborste
fettlösande rengöringsmedel
Tvättmedel eller mattan rengöring schampo
Visa fler instruktioner
1

Öppna upp en gammal telefonbok till mitten. Lägg den färgade plagget på telefonboken med den färgade delen centrerad på sidan. Nå inuti plagget för att släppa en handfull bakpulver eller babypuder direkt under fläcken. Sänk färgade sidan nedåt ovanpå pulvret, och släppa en annan handfull pulver ovanpå det. Stäng telefonboken, plats något tungt ovanpå och låt det sitta över natten. Påskynda denna process genom att vika plagget i hälften och stryka det.
2

Dammsug babypuder off. Du bör hitta en betydande mängd olja eller fett fläck absorberas i pulvret. Dunk plagget i varmt vatten och sedan applicera fett-busting diskmedel till fläcken. Blöt en ren tandborste och försiktigt skrubba på fläcken. Undvik att sprida fläcken runt, skölj tandborsten och plagg flera gånger och återanvända tvål
3

Ställ en tvätt leverans maskin vatten till sitt varmaste inställningen eller få vatten att koka på spisen.. När vattnet slutar koka eller tvättmaskinen är full, införa ett par uns av fett-busting lösningsmedel tvål som Simple Green, Purple Ström eller motsvarande (som brukar finnas på en järnaffär). Släpp i plagget. Om du har kokat vattnet, dumpa vatten och plagget i varmt vatten fylld tvättmaskin.
4

Lägg standard kläder tvättmedel och ställa in maskinen att kraftig omrörning. Denna metod fungerar för de flesta tyger som tål höga temperaturer, och variationer av det också kommer att fungera på bil klädsel och matta, bara att se till att testa de städare som används på en undanskymd plats först. Om du rengöring av klädsel eller matta, dra vatten och fläckar ut med en våt /torr dammsugare och rengör det med mattan schampo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123240.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.