Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra aluminium fälgar med bakade på bromsdamm

Aluminium är ett vanligt förekommande typ av hjul för fabriken och eftermarknaden hjul . Broms damm är svårt att rengöra , om de lämnas på hjul för långa perioder . Hjulen blir varma och dammet blir bakas på . En snabb spray från slangen kommer inte ta bort bakad - på bromsdamm . Problemet är att aluminium är en mjuk metall lättare skadas än andra fälgar från saker som starka rengöringsmedel eller hård - borst borstar . Saker du behöver
Aluminum
hjulrenöring mjuk borste
handduk
Isopropylalkohol
Vatten
Visa fler instruktioner
1 < p > Spraya hjulen med en hjulrenöring gjord speciellt för aluminiumfälgar . Följ anvisningarna och låt renare suga på hjulen eller skrubba dem genast med en mjuk borste . Skölj renare bort hjulen och låt dem torka helt .
2

Häll alkohol på en handduk och torka av den på hjulen . Blötlägg handduken så att det finns en god mängd alkohol på den för att torka bort bakade på bromsdamm .
3

Rengör alkoholen utanför hjulen med ett tunt lager av hjulet renare och skölj dem med vatten . Låt hjulen torka för att se till att det finns inget mer bromsdamm . Upprepa om nödvändigt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123237.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.