Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort hund hår i ett fordon

Många hundägare låter sina hundar rida i sina fordon, och i de flesta fall, är hunden inte i en bärare. Även om detta är roligt för hunden och ägaren, låta hunden sitta i bilen leder till en massa hundhår på stoppade bilsäten, golv och andra delar av fordonet. Beroende på ras och färg på hunden, kan håret vara mycket märkbar, vilket fördärvar utseendet på inredningen. Det bästa du kan göra är att rengöra bilen och ta bort hundhår. Det finns flera sätt att bli av hundhår i ett fordon. Saker du behöver
Pet hår rulle
Gummi handske
Sponge
Lint pensel Handdammsugare
Visa fler instruktioner
1

Använd en djurhår rulle. Djuraffärer säljer dessa rullar gjorda av ark klibbigt papper. Rulla produkten upp och ned över alla områden i det inre av fordonet för att plocka upp hundhår. Kasta genom att riva av perforerad plåt. Detta är en av de enkla sätt att bli av hundhår.
2

Sätt på en gummi handske med en upphöjd grepp. Placera behandskade hand under rinnande vatten för att fukta den. Ta sedan bort hundhår på bilstol med korta skrapa rörelser.
3

Blöt en svamp. Pressa ut överflödigt vatten så svampen är fuktig. Rengör bilstol med en nedåtgående rörelse.
4

Brush bilens klädsel med en ludd borste. Flytta borsten i endast en riktning.
5

Dammsug bilen med en handhållen vakuum. Dessa små dammsugare komma i små områden lätt och suga upp hundhår och även smuts och sot, lämnar interiören mycket renare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123236.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.