Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort gula Road Måla på hjulhusen på en bil

Yellow road färg används längs mitten av gator och vägar för att visa förarna var inte att passera. När färgen har bleknat och målas om, kan den gula färgen fastnar på bilens däck och slungas in i hjulhusen på din bil. Det är bäst att ta bort den gula vägen färgen så fort det blir på din bil och medan den fortfarande är våt. Du kan ta bort färgen när den är helt torr, men det kan vara svårare. Saker du behöver
Högtrycksspolare
thinner
Handdukar
svamp eller instegsskydd pad
Visa fler instruktioner
1

Skölj hjulet brunnar i en bil tvätthall med en högtryckstvätt. Dessa typer av brickor är inte det bästa att använda på bilens lack, men de kan användas på hjul hjulet, som är av plast eller metall belagd i svart underbeläggning. Om färgen fortfarande är våt, kommer det att komma genast.
2

Torka hjulhusen med thinner och en handduk. Denna metod fungerar om vattnet inte avlägsna all färg eller om den gula färgen är torr. Var noga med att inte få thinner på bilens färg, även om det inte skulle skada lacken.
3

Använd en grov svamp som används för rengöring av disk eller använd en grå instegsskydd pad från en Biltema om inget annat fungerar för att ta bort den gula vägen färgen. De grova pad repor färgen bort av hjulhuset. Gnugga inte färgen på din bil eller att området kommer att vara tråkig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123235.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.