Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man dödar mögel växer i en bil Trunk

Intercept mögel innan det frodas innanför ramarna för din bil trunk. Lämnas ensamma att växa, leder mögel att rosta och dessutom försvagar metall områden inne i stammen. Mögel resulterar ofta från skyfallen, då mängder vatten finner sin väg in i stammen. Mögel inte bara luktar illa och irriterande, är dess utseende ful på bålen mattor och ytor. Saker du behöver
Gummihandskar
Respirator
Våt /torrdammsugare
Rag
Tvättmedel
Vatten
Bucket
Nylon skurnylon
Hårtork

Visa fler instruktioner
1

Öppna bilens bagageutrymme. Ta på gummihandskar och en respirator. Ta bort alla objekt från stammen, och undersöka dem efter tecken på mögel och mögel. Kasta några objekt som inte kan rengöras., Köp 2

Vakuum fukt från mattan i bagageutrymmet med en våt /torrdammsugare. Avlägsna reservdäck, som normalt förvaras i ett fack under mattan, och vakuum eventuell fukt från facket.
3

Dab och torka stammen mattan med en absorberande trasa för att ytterligare avlägsna eventuell fukt. Torka av undersidan av mattan torr, ovanför reservdäck fack, med hjälp av trasa.
4

Lägg 1 msk. av flytande tvättmedel till 2 koppar vatten i en hink. Blanda de två ingredienserna för att skapa ett diskmedel blandningen.
5

Doppa en nylon skurnylon i hinken och skrubba stammen mattan och andra områden som drabbats av mögel.
6

Torka alla skrubbade områden inne i stammen med en fuktig trasa, för att skölja bort dem. Dammsug mattan, tillsammans med andra områden, med våt /torr vakuum för att avlägsna eventuell fukt.
7

Starta en hårtork och håll den över bakluckan mattan för att hjälpa den torr. Lämna stammen öppen under en tid för solen för att torka ut stammen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123234.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.