Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får Car Oil Off klinkergolv

Olja är en hal ämne att arbeta med. När du byter olja i bilen eller göra något med motorolja, är chansen att du kommer att sluta med något belägg för det på dina kläder, skor och händer. Tracking olja inne i ditt hem och över klinkergolv lämnar en röra som en mopp ensamt inte kan hantera. Du måste använda mer än vanliga rengöringsmedel för att helt ta bort olja utanför klinkergolv. Saker du behöver
Majsstärkelse
Bucket
Dish flytande
vatten
Vita dukar
pappershanddukar
Spray bromsrengöringsmedel
Visa fler instruktioner

1

Strö majsstärkelse över oljan, om det fortfarande är våt. Den majsstärkelse absorberar det mesta av oljan. Låt majsstärkelse sitta i fem minuter. Sopa upp från golvet.
2

Lägg flytande diskmedel till en hink med varmt vatten. Diskmedel är formulerad för att bryta upp fett och olja, och kommer inte att förstöra eller fläcka din klinkergolv.
3

Blöt en vit duk i tvålvatten och vrid ur den över oljan. Låt tvålvatten sjunka ner i oljan under en minut. Skrubba oljefläck med trasa och tvålvatten. Torka området med hushållspapper. Om fläcken inte försvinner, gå vidare till nästa steg.
4

Spraya en liten mängd broms renare på ett icke synligt område av plattan för att se till att vätskan inte fläckar på kakel. Spraya broms renare direkt på oljefläck. Brake cleaner är gjord för att ta bort olja och bör rengöra all olja från plattan.
5

Torka överskottet renare och olja med hushållspapper. Tryck på hushållspapper över området, inte torka dem över det.
6

Rengör området igen med tvålvatten och vita dukar för att avlägsna bromsrengöringsmedel från golvet. Torka igen med hushållspapper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123232.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.