Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får Duct Tape Lim Off av billack

Silvertejp är mycket stark och har många användningsområden. Problemet med det är limmet kvar när du tar bort tejpen. Om silvertejp någonsin hamnar på bilens målad yta, ta bort det snabbt eller du kommer att vara kvar med lim på din bil. Inte många produkter är starka nog att ta bort tejp lim, och några som är kan också skada färg eller klarlack på din bil. En lera bar är gjord för att ta bort främmande föremål ovanpå eller inbäddad i bilens färg utan att skada lacken alls. Saker du behöver
Bil tvål
Vatten
Clay bar
Smörjsystem bespruta
Visa fler instruktioner
1

Tvätta bilen eller området ovanför limmet att avlägsna alla smutspartiklar och skräp. Du behöver inte torka området. Se till att ytan på bilen är kall innan du fortsätter.
2

Spray limmet och det omgivande området med en smörjande sprej från en lera bar kit, eller använd en snabb detailer spray.

Billiga 3

Gnid en lera bar över smorda området. Gnid baren till höger och vänster, inte upp och ner. Gnid leran bar över ytan, men inte sätta mer än ett litet tryck på baren.
4

Vik leran bar över att sätta en ren sida av stången mot ytan . Spraya mer smörjande spraya över området och gnid leran igenom det igen tills alla limmet är borta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123230.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.