Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man håller Spindlar ur bilen

Även spindlar utför en positiv roll i naturen, kan hitta en i din bil vara både skrämmande och lite farligt var du panik. När bilarna är stängda de är en ganska stram struktur, men det betyder inte att spindlar inte kan komma in i dem och eventuellt bor där oupptäckt. Till skillnad från ett hus, kan du inte lägga gummilister till dörrar eller andra isolerande produkter, men det några steg som du kan göra för att göra din bil mindre attraktiv för spindlar. Saker du behöver
Insektsmedel
Tarp eller monterad bil täcka
Visa fler instruktioner
1

Rengör bilen regelbundet. Ta bort alla gamla papper, lådor eller andra pappersprodukter som spindlar vanligtvis gillar att leva bland. Dammsug bilen regelbundet både inne i kupén samt bålen.
2

Se alla fönster och takluckan stängs varje natt eller när du parkerar din bil. Inspektera gummilister runt dörrarna och spåren fönster för att se till att det inte finns några utrymmen där spindlar kan få tillträde. Addera 3

Spray ett insektsmedel runt dörrkarmar och på gummilister. Detta kommer att fungera som en barriär och kommer att hjälpa till att förhindra spindlar från att komma in din bil.
4

Park bilen borta från under träd eller nära intill häckar eller andra områden där spindlar vanligtvis bor. Om detta inte är möjligt, kan du täcka din bil med en presenning eller monterad bil täcka varje kväll som kommer att bidra till att minska risken för spindlar in din bil.
5

Skapa en barriär med insektsmedel runt omkrets av bilen genom att spraya marken med insektsmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123228.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.