Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra aluminium Truck fälgar som är mycket smutsiga

Aluminium är en mjuk metall som används för många fabriken och eftermarknaden lastbil fälgar. Aluminium fälgar ser bra ut när de är nya och rena, men kan lätt bli skamfilat och smutsigt. Om din aluminium fälgar ser smutsig, kan de också urkärnade eller skamfilat och kanske inte komma ren med en vanlig tvätt, eller ens polering. Du kan rengöra aluminium lastbil fälgar som är mycket smutsiga, men det kan ta flera timmar innan de ser ut som nya. Saker du behöver
600-grit sandpapper
900-grit sandpapper
1200-grit sandpapper
Vatten
Liquid Rubbing
bomull handdukar
Aluminium polish
Microfiber handdukar
Visa fler instruktioner
1

Tvätta fälgar att avlägsna lös smuts.
2

Sand aluminium lastbil fälgar med 600-grit sandpapper och vatten. Håll slippappret blötläggning våt medan i kontakt med fälgar. Slipa ytan jämnt tills det är tråkigt och man kan se att smuts och alla mörka fläckar är borta.
3

Gå över fälgar igen med 900-grit sandpapper och vatten för att avlägsna repor som gjorts av 600-grit sandpapper.
4

Sand kanterna en sista gång med 1200-grit sandpapper och vatten för att ta bort alla tidigare repor från ytan av fälgar. Skölj fälgarna och låt dem torka helt.
5

Applicera en dime-stora mängd vätska gnugga förening på en handduk och polera fälgar med det. Arbetet föreningen på ytan av fälgar i små cirkulära rörelser tills föreningen försvinner. Applicera mer om det behövs. Du kommer att se ett sken på fälgar medan du arbetar föreningen över dem.
6

polska aluminium fälgar med aluminiumfälg polish och en microfiber handduk. Applicera lack på fälgen och låt den torka i fem minuter. Använd en ren microfiber handduk till hands-polera polera bort av kanten för ett ljust sken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123216.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.