Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort den svart i baklyktor från Firebirds

Baklyktor kan bli smutsiga och smutsiga med tiden med svarta fläckar och smuts. Detta är inte bara obehagligt ser, men också en säkerhetsfråga. Byta lampor är dyra, men städa upp dem tar bara lite tid och armbåge fett. Saker du behöver
Wet sandpapper, flera korn 1.000, 1.500, 2.000
Sander
Polermaskin och gnugga och polervax
Svamp och putsduk
Rengöring lösning
Vatten slang och munstycke
Visa fler instruktioner
1

buskmarker ned bakljuset med svampen och rengöringsmedlet, ta bort så mycket smuts som möjligt.
2

Använd grövre 1.000-grit sandpapper först med slipmaskinen och täcka hela bakljuset. Börja med att gå från vänster till höger, i en horisontell rörelse. Var noga med sandpapper är helt nedsänkt i vatten innan du använder den. Du kan behöva tillämpa mer vatten medan slipning. . Sand för hand eller med en maskin slipmaskin
3

Gå tillbaka över bakljuset med de finare sandpapper, 1500 och sedan 2000, tills linsen är slät. Med 1.500 papperet, gå upp och ner i bakljuset, vilket kommer att ta bort repor från föregående slipning. Sedan för 2000-slippapper, gå i en horisontell rörelse igen. Var noga med att blöta ned ljuset flera gånger medan slipning.
4

Torka bort överflödigt grus med vatten och svamp eller trasa. Applicera gnugga föreningen till bakljuset. Använd polermaskin på långsammaste hastigheten så att du inte bränner ytan. Börja längst upp till vänster och gå från vänster till höger tills du har täckt hela ljuset.
5

Tvätta bort rester från föreningen. Applicera polermedel och polera ut precis som föregående steg. Tvätta återstoden och torka av ljuset. Baklyktor bör nu vara klar och fri från de svarta fläckarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123085.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.