Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort lim säkert från Clear Coat Paint

Klarlack appliceras över ytan färgen på fordon i syfte att bevara deras utseende och skick. Den skyddande yta är tänkt att stå emot exponering för alla väderförhållanden och mindre skador på fordonet. Lim kan ofta färga klarlack under röriga projekt, eller efter klistermärken och dekaler har tagits bort från ytan. Ta bort den på ett säkert och effektivt från mål kräver lösningsmedelsbaserade material och rätt förnödenheter rengöring. Saker du behöver
Adhesive Remover Review Microfiber handduk
Frotté
bomullstuss
Aceton
Isopropylalkohol
Bil tvål
Wax
Show Fler Instruktioner
1

hitta en specialiserad lim lösningsmedel från den lokala auto leverans butik eller stormarknad. Dessa kemiska produkter avsedda för upplösning av lim och andra klibbiga rester från både inre och yttre ytor bil, undvik vatten-baserade material när du försöker lyfta lim eftersom det kan leda till överdrivet gnuggande som skadar klarlack yta
2.

Applicera lösningen till det drabbade området på klarlack färgen enligt tillverkarens instruktioner. Vanliga varianter av produkten finns i sprayflaskor och flytande tillämpningar, vilka båda kan säkert behandla billack.
3

Låt lösningsmedlet i blöt återstoden för den tid som visas på produkten etikett. Använd en microfiber handduk eller frotté torka försiktigt från lim från klarlack. En andra ansökan kan krävas för att lösa eventuella envisa spår av återstoden.
4

Fukta en bomullstuss med aceton eller isopropylalkohol som ett prisvärt alternativ till kommersiella produkter. Mer känd som nagellack remover och gnugga alkohol, dessa hushåll lösningsmedel är effektiva metoder för att avlägsna lim i små mängder.
5

Dab limmet fläck på klarlack måla med den kemiska och torka av den med en ren trasa för att kontrollera om återstoden har mjuknat. Båda kemikalierna lösas snabbt och inte är stark nog att tränga igenom klarlack i sådana minimala mängder.
6

Rengör det behandlade området med bil tvål när limmet har upplösts helt. Vaxa klarlack med en gnugga förening för att avlägsna eventuell grumling eller slöhet att limmet kan ha kvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122693.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.