Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Rengör Barf från det inre av en automatisk

Vomit luktar hemskt och kommer att färga bilens interiör om du låter den vara för lång. Rengöring upp detta är inte trevligt, men ju tidigare du gör det, desto lättare blir det att rengöra. Du kommer att behöva en kombination av vanliga rengöringsmedel kupén och vissa hushållsprodukter som hjälper neutralisera lukt. Saker du behöver
Gummihandskar
Bucket
Spatel
Pappershanddukar
Plastpåsar
Bil klädsel schampo (eller diskmedel) katalog Svampar
Klädsel borste
Vakuum
vinyl och läder kupén renare
Handduk
Bakpulver
bil luftfräschare
Visa fler instruktioner
1

Ta på gummihandskar för att skydda händerna från spyor och städare. Öppna alla bilens dörrar så att luften kommer att cirkulera fritt - detta hjälper lite med spyor lukt som du rengör. Fyll en hink med rent vatten och placera den inom räckhåll.
2

Använd en spatel för att ta bort så mycket fast material av spyor som du kan. Placera detta i plastpåsar för enkel, sanitär deponering. Nästa, använd torra pappershanddukar för att torka vätskor och att plocka upp någon fast materia du kanske inte har kunnat ta med spatel. Nästa, använd våta pappershanddukar för att avlägsna mer av spyor från bilens interiör.
3

Applicera schampo bilstol över mattor och sitsklädsel (såvida sätena är vinyl eller läder). Om du inte har bil schampo, kan du istället använda diskmedel blandat med vatten (1 msk. Per qt.) Eller till tvättmedel och vatten (även 1 msk. Per qt. Av vatten). Arbeta schampo eller diskmedel i de drabbade områdena i mattor och stoppning med en våt svamp och /eller en klädsel borste.
4

Skölj mattan och stoppning med en våt svamp om du använt tvättmedel. Om du använt klädsel renare, följ anvisningarna på flaskan som vissa inte kräver sköljning - snarare dessa du låt torka och sedan dammsuga området
5

Rengör drabbade läder eller vinyl med läder. och vinyl renare, appliceras med en ren svamp. Torka bort överflödigt med en ren handduk
6

Strö bakpulver på drabbade mattan och stoppning för att ta itu med eventuella kvarvarande lukter -. Använder tillräckligt bakpulver för att helt täcka de områden. Skrubba bakpulver i områden med en fuktig svamp eller klädsel borste. Lämna det tills det är torrt och sedan dammsuga upp det. Om lukten är svår, lämna bakpulver på mattan och stoppning över natten. Enligt roadandtravel.com kommer bakpulver neutralisera kräkas lukt.
7

Spray luftfräschare inne i bilen följande dag, då alla ytor är torra. För bästa resultat, använd en luftfräschare för att neutralisera, snarare än att bara maskera, lukter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122668.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.