Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av med vägglöss i en bil

Vägglöss är en nattlig insekt som livnär sig på varmblodiga varelser som människor och husdjur. De angriper mattor och klädsel och gömmer sig i vad sprickor eller små områden som de kan under dagen. De kommer ut på natten och uppsluka sig på vad blod de kan innan reträtt tillbaka till sina gömställen. Vägglöss kan angripa något område som har mattan eller klädsel, inklusive ditt fordon. Saker du behöver
Tvättmaskin
Torktumlare
Vakuum
Plastfolie
Diatomacéjord pulver
Visa fler instruktioner
1

bort och Tvätta klädsel eller mattor i bilen och kasta dem i torktumlaren på hög i ungefär en timme. Den tvättmaskin och värme från torken kommer att döda några vägglöss och ägg som kan ha varit knutna till dem.
2

Städa ur bilen. Rensa ut allt skräp från brädorna och under sätena. Detta kommer att hjälpa dig i processen om att bli av med vägglöss.
3

Vakuum alla säten och golv i ditt fordon. Detta kommer att suga upp några vägglöss eller ägg som har satt sig på din matta eller säten. Vägglöss vilja bo i sömmarna i klädseln, så ägna särskild uppmärksamhet åt dessa områden.
4

Ångtvätta alla drabbade områden i ditt fordon. Detta bör ta bort någon av de vägglöss som rengöring eller dammsugning missade. Den heta ångan hjälper döda resten av buggar.
5

Wrap bilbarnstolar i plast. Detta kommer att hjälpa till att hålla dina bilsäten klara av buggar och kväva de som var kvar på dem.
6

Applicera lite Diatomacéjord till alla sprickor och sömmar i klädseln och mattan som vägglöss kan dölja. Kiselgur är en naturlig sten talk som inte skadar människor eller husdjur. Det är dock dödligt för vägglöss. Kiselguren kan köpas på många online-butiker. Den Dirtworks webbplats säljer kiselgur i form av mjöl rätt på deras hemsida till ett rimligt pris.
7

Upprepa ovanstående steg som behövs. Om ovanstående steg inte fungerar, ring en professionell för att avlägsna angrepp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122154.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.