Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur du håller din husvagnar Avgift Fram Bug

Hålla buggar från att förstöra utseendet på din helt ny bil kan vara ganska störande. Buggar är ett problem i alla klimat och region, men de särskilda problem för en RV ägare. Den stora mängd tid på vägen och det stora utbudet av bugg livsmiljöer besökte kan lämna din RV framsidan ser ut som en entymology projekt! När det gäller att slåss buggar, är det bästa försvaret ett bra anfall. Flera produkter som hjälper till att stöta bort buggar och gör deras avlägsnande lättare diskuteras nedan. Saker du behöver
Wax
RainX eller RejeX sälja Pam
WD 40
RV täcka
Visa fler instruktioner
1

Täck den . En metod för att hålla buggar från att förstöra framsidan av din RV är att skydda den med ett lock. Det finns artiklar tillgängliga speciellt för detta ändamål som säljs under många namn, däribland "BH", "mask" och "bugg sköld." Dessa täcker helt enkelt passa över framsidan av din bil och skydda den från buggar. När kåpan blir smutsig, helt enkelt kasta den i tvätten. Kontrollera med din husvagn tillverkare eller med en lokal auto leverans butik för att se om det finns en som passar din RV. Om inte, prova en egen butik. De skulle kunna utforma en bugg sköld speciellt för dig.
2

Wax det. Att hålla ett nytt lager vax på din RV är ett bra sätt att hålla insekter borta. Den slick yta försedd med bilvax gör det svårt för buggar att hålla. De få som gör lätt kan avlägsnas. RejeX är en relativt ny produkt på marknaden som är vax som utformats speciellt för att avvärja buggar. Du kan också prova RainX. Medan RainX är utformad för att hjälpa din vindruta stöta bort vatten, är det också känd för att stöta bort insekter. Applicera RainX hela RV, vindruta och främre ingår, som en ersättning för vax. Varnas att när du ansöker RainX på vindrutan, måste du göra det för evigt, eller leva med filmy utseende som utvecklas efter ansökan avtar.
3

Spraya det. Ingen tid att vaxa? Försök sprutning framsidan av RV med några WD 40. Oavsett egenskaper den har att stoppa dörrar från knarrande också verkar sluta döda buggar fastnar på fordonen. En annan dubbel-plikt produkt som fungerar är en matlagning spray, såsom Pam. Precis som det hjälper till att hålla dina muffins fastnar i pannan, kommer det att hålla buggar från boende i ditt galler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122144.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.