Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort hundsaliv Från Bil Windows

Hundar är några av de mest älskvärda varelser i världen, och trots brister som överdrivet dreglande, djurägare runt om i världen är glada att dela sin bil med sin hund. Efter ridturen är över, är problemet att slemmiga film kvar på bilfönster. Prova dessa metoder för att bli av hund saliv och aldrig låta något komma i vägen för en annan åktur med Fido igen. Instruktioner
en

Rengör fönster så snart som möjligt. Ju längre saliv kvar på fönstret, desto svårare är det att ta bort och mer sannolikt är det att orsaka fläckar på fönstret. Tonade rutor tenderar att färga lättare än obehandlade fönster eftersom filmen är på insidan av bilen, och saliven sitter på filmen orsakar fläckar snarare än på själva fönstret.
2

Blanda vinäger och vatten i lika delar i en sprayflaska och använda det som standard fönsterputs. Den ättika hjälper till att skära igenom hunden dreglar och ta bort eventuella fläckar kvar.
3

Doppa en Mr Clean Magiskt suddgummi i varmt vatten och krama ut överflödigt. Scrub fönstret. Om någon hund dregla kvarstår, spraya med ättika och vatten blandning och använd svampen för att skrubba lösningen på fönstret för att ta bort resten av dregla.
4

Använd en trasa för att torka Pine Sol på fönstren. Låt renare att stanna kvar på fönstret i några minuter och stiger med varmt vatten. Avsluta med fönsterputs för att ta bort någon av den grumliga film som återstår och få en strimma fri yta.
5

Spray Goo-Borta på fönstren. Detta renare, för att ta bort klibbiga ämnen, bidrar också ta bort tjock och envis hund dregla och hjälper till att ta bort fläckar. Skölj fönstren med varmt vatten och avsluta med fönsterputs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122130.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.