Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra din Bilinteriör snabbt

Rengöring av något slag kan vara skrämmande. Det är dock viktigt att göra, speciellt i utrymmen som vi ofta ofta, till exempel våra bilar. För att rengöra bilens interiör snabbt, effektivt och utan onödig huvudvärk och krångel, följa föreskrivna stegen nedan. Saker du behöver
rengöringsmateriel: fönsterputs, vinyl /plast rengöringsmedel, hushållspapper, tyg
Vakuum (företrädesvis en butik vakuum) katalog Handskar (frivilligt att bära för att hålla händerna rena) katalog
Visa fler instruktioner
1

Töm alla sopor poster av bilen och in i papperskorgen. Detta inkluderar tuggummi omslag, skrot papper, gamla menyer, burkar och aska cigarett /askkopp.
2

Töm alla onödiga saker ur bilen, inklusive fram-och baksätet. Detta omfattar reservdelar skor, paraplyer och hattar. Placera dessa objekt i bagageluckan eller på sina rätta ställen. Om du behöver för att hålla dem i bilen, organisera dem i en lämplig behållare, t.ex. en liten låda, och lägg tillbaka den i ryggen golvet i bilen när du är klar med rengöringen.
3

Torka all plast (streck, ratt, säkerhetsbälten covers, väggar) med vinyl /plast rengöringsmedel eller andra liknande rengöringsmedel lämplig för bilens material. Använd en trasa för sakens skull spara pappershandduk och undvika damm fläckar.
4

Använd pappershandduk och fönsterputs för att torka all inredning glas i bilen. Detta inkluderar vindrutan, alla fönster, bakrutan, och sol /måne tak. Glöm inte att torka väl och undvika streak märken eller renare droppande och orsakar märken.
5

Nu är det dags att vakuum. Dra vakuum upp och börja dammsuga all inredning tyg /läder för din bil. Detta inkluderar golv, säten, hatthyllan, och alla springor och sprickor. Använd dammsugare speciella tunna verktyg, om sådana finns, för att nå sprickor och springor, t.ex. i mellan sätena under sätena, och i alla andra svåråtkomliga ställen. Om det behövs, ta bort mattor för att dammsuga separat. Annars bara vakuum på toppen och lyft att få under också.
6

Ta bort alla rengöringsmedel och trasor från bil och ordna mattor, säten och alla andra objekt tillbaka till sina ursprungliga positioner. Häng en ny och fräsch doft luftfräschare i din spegel för att optimera rengöring effekter via doft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122108.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.