Tips för Bil Polering med hög fart Buffertar

Om bilen saknar denna utställningslokal glans, kan det vara dags för en polering. Medan polering bilen för hand kan vara ett säkrare alternativ, särskilt för nybörjare, höghastighetståg buffertar ger i allmänhet bättre resultat och slutföra jobbet på kortare tid. När du använder en hög hastighet buffert för att polera din bil, finns det några riktlinjer att följa för att säkerställa att du får den bästa glans. Applikatorer och polska

En bil polish, per definition, utförs som ett slipmedel teknik för att ta bort ett skikt av färg och jämna ut bilens yta. Dessutom, med en hög hastighet buffert du kan välja från en mängd olika applikator kuddar att fästa till bufferten. Till exempel, ull kuddar är mer slipande än skumkuddar och kan användas med mindre-grade polermedel. Se till att du väljer en lämplig kombination av dyna och polish. En mjukare skum pad med en höggradig polish kan vara det bästa alternativet.
Jämnt och stadigt tryck

Eftersom höghastighetståg buffertar är utformade för att ta bort färg, det är viktigt att du inte trycker in bufferten huvudet för hårt över karossen. Skära för djupt kan leda till märkbara skrapmärken. Men du vill använda fast, jämnt tryck och håll hela bufferten huvudet på bilens yta. Detta säkerställer en jämn applicering av polish, vilket reducerar synliga strimmor i färgen.
Konstant rörelse

När en buffert huvudet i kontakt med bilen ytan, är värme skapas från friktionen. Detta gäller särskilt för höghastighetståg verktyg som snurrar snabbare än andra buffertar. Om du lämnar en snabb buffert på ett ställe under en längre tid, kommer värmen skapas skada färgen och förstöra utseendet på bilens exteriör. Hålla bufferten huvudet flyttar medan du arbetar på ett litet område av bilen i taget.
Practice
p Det kan vara skrämmande för en oerfaren auto detailer att använda en hög -hastighet buffert på en bil kropp. Sätt ditt sinne till mods genom att öva tekniken på en bit skrot eller annan plan yta. Bekanta med verktyget och hur det fungerar. Göra ett misstag på en bil kan vara dyrt, men att göra ett misstag på metallskrot är en lärorik erfarenhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122077.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.