Hur att rengöra en Wood Grain BMW

träfibrerna i de flesta BMW bilar är klar med en skyddande klarlack tillverkad av polyuretan som kan skrapa lätt. Rengöring denna typ av trä kräver en varsam inställning och rätt material för att säkerställa att den dekorlister av interiören alltid ser sitt bästa. Det finns ett antal rengöringsprodukter på marknaden som finns för denna typ av underhåll, vilket tar lite tid, men kommer att hjälpa till att bevara lyster och livslängden på din BMW: s trä trim. Instruktioner
1

Damm träfibrerna med en mikrofiberduk. Detta är det bästa sättet att bli av med enkla fingeravtryck fläckar och standard rutinunderhåll av inredningen. Mikrofiberduk kommer försiktigt torka av träfibrerna och sticka konstruktion av duken är utformad för att plocka upp damm och oljor utan att lämna ludd bakom.
2

Rengör träfibrerna med en enkel lösning av mild tvättmedel och vatten. Använd mikrofiberduk för avtorkning av trim ordentligt. Följ med en plast polish-renare, helst med någon typ av UV-skydd för att skydda lacken från solen. Detta är särskilt användbart för konvertibler.
3

Reparera eventuella smärre repor i trästruktur med repor polish. Detta kommer att fylla i några ytliga skrubbsår kan snabb reparation. För att testa djupet av en repa, försiktigt köra en nagel över det. Om nageln fångster, är scratch förmodligen alltför djupt att reparera med en enkel polish.
4

Wax träfibrerna med en spray vax eller olja tvål. Detta kommer att återställa lystern i trim. Lägg en liten mängd med en mikrofiberduk och torka av den på trim. Sedan polera bort det med en annan ren trasa, låt inte föreningen att hålla på väldigt länge eller kommer över-mätta fullföljande Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122076.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.