Hur till förening en ytlig repa på ett fordon

Repor göra din bil ser misshandlad eller bara inte tas om hand. Repor från kundvagnar i parkeringsplatser, träd eller buskar nära uppfarten eller ungar som leker med leksaker eller stenar i närheten av bilen alla kan orsaka repor. Det är bra om ytliga repor är att de inte behöver slipas och målas. Repor är bara skuren i klarlack och kan jämnas ut med polering förening. Saker du behöver
Bil tvål
Sponge
bredbandsuppkoppling Liquid buffert
polering förening
bilpolish
Polersvamp
Visa fler instruktioner

1

Tvätta hela bilen med bil tvål och en mjuk svamp. Ta bort smuts och skräp så nästa steg inte kommer att dra smuts över färgen och skapa fler repor. Skölj bilen och låt den torka helt. Parkera bilen i skuggan för att låta ytan svalna.
2

Squirt vätska polering förening direkt på scratch i färgen. Slå bufferten på och arbeta ner längden på scratch och sedan fram och tillbaka över repan. Om du gör några cirkelrörelser, avsluta genom att flytta bufferten vänster och höger parallellt med marken. Buff tills scratch är borta.
3

Ändra putsdyna till en polering pad på bufferten. Arbete bil polish över den kratsade området precis som du gjorde i föreningen. Detta hjälper smälter i den nyligen polerade området. Du kan polera hela bilen för bästa blandning resultat och en blank yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122074.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.