Hur får man den nya bilen Shine på Faded Plastic Molding

Många fordon har plast gjutning längs dörrarna, över fendrar, på främre och bakre stötfångare, på sidospeglar och på vindrutetorkaren kåpa. När alla dessa bitar är nytt, lyser de och ser ren. Över tiden, solljus och andra naturliga element göra plasten blekna, gör trim ser slitna och gamla. Du kan få en ny bil glans på bleka plast gjutning i några korta steg. Saker du behöver
Bil tvål
Sponge
Microfiber handduk
Dressing Remover Review Clear trim konservator
Microfiber applikator pad
plast skyddande
Visa fler instruktioner
1

Tvätta plast gjutning med bil tvål och en svamp för att avlägsna skräp och smuts. Skölj plast och låt den torka helt.
2

Använd en microfiber handduk för att torka av plasten med en dressing remover för att rengöra alla tidigare städare, dressing eller Protectant används på trim. Detta skalar den gamla produkten bort av plast och ger dig möjlighet att arbeta med ren plast. Låt remover torka i flera minuter.
3

Torka av plast gjutning med en tydlig trim återställa vätska med en ren microfiber handduk. Den klara vätskan är säker för alla färger formning och kommer inte att färga färg eller plast som svart plast färgämne eller återställa vätskor. Låt återställa vätskan torka i 20 minuter.
4

Applicera plast skyddsmedel på plast gjutning med en microfiber applikator pad. Detta skyddar gjutning av framtida UV-strålar och andra faktorer som orsakar blekning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122072.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.