Hur man tar bort redwoodträdet Fläckar från Auto Paint

Fläckar på din bil från redwoodträdtrees orsakas av den höga tanninhalten i trädens sav. Det verkar som en spridningsfunktion mörkt till rost-färgad fläck på ytan av bilens färg. Liksom alla SAP och klibbiga hartser, är helt enkelt tvätta inte alltid effektiv på att ta bort fläckar, men saven kan tyckas vara borta. Starka kemikalier bör inte användas på fordon färg, eftersom de kan hamna bort mer än du räknat med. Saker du behöver
Biltvätt tvål
svamp eller trasa
Clay bar
Vass kniv
Smörjmedel
ren mjuk duk
Visa fler instruktioner

1

Tvätta bilen för att avlägsna smuts och grime. Tvättning förhindrar milda abrasiveness av leran från att skapa små repor i lacken.
2

Skär leran bar på hälften eller i tredjedelar med en vass kniv.
3

Spray saven fläcken med smörjmedlet som motsvarar fältet som du använder. Blanda inte varumärken, eftersom varje smörjmedel formulerade specifikt för användning med den tillverkarens bar. Smörjmedlet gör baren att glida över tjänsten av färgen lätt.
4

Använd en back-och-tillbaka rörelse över fläcken tills du ser lera färgerna bar förändring på den använda delen, eller baren slutar arbeta. Vänd på den och fortsätta tills saven fläcken är borta. Om båda sidor av baren blivit "full" knåda leran så att du har en ren yta.
5

Polera området med rena, torra trasor för att avlägsna smörjmedlet.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122071.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.