Hur man målar Nose Art på Hot Rods

Hot Rods kan målas på många olika sätt, inklusive näsa konst. En typ av näsa konst är modellerad efter de mönster på WWII flygplan. Flygplan från denna period ingår personliga mönster och bilder av flygplan skjutits ned, funktioner monster eller namnet på planet. Lägg dessa bilder och andra på framsidan av din hot rod att ge din bil en vintage look. Saker du behöver
Papper
Pencil
Färgpennor
Olika färgade billacker Review, komplett uppsättning målarpenslar
Bucket
Vatten
Visa fler instruktioner

1

Läs om WWII plan att hitta näsan konsten att använda för din hot rod. Mimic autentiska mönster genom att välja militära rang indikatorer, sköt ner planet design och morrande monster ansikten.
2

Skiss utformningen av näsan konst på ett papper för att göra det lättare att måla senare. Skapa mönster för framsidan och sidorna av näsan. Color dessa mönster med färgpennor.
3

Dra din bil i ett garage och stänga garageporten för att hålla den säker från väder och vind. Måla konturerna av dina bilder på hot rod sidorna och framtill med en smal pensel. Fokusera på att göra din disposition så korrekt som möjligt när du målar. Titta på din dragen bilden som en guide när du målar.
4

Vänta några timmar för din gräns för att torka. Måla de bredare områden inne i näsan konst med en bredare pensel. Håll en tum eller två runt kanten på insidan av gränsen tydlig för att undvika att måla över din gräns.
5

Fyll i tydliga områden med en smalare, detaljerade orienterade pensel. Pensla med små streck för att undvika överlappning. Stroke i samma riktning varje gång du borstar för ett enhetligt utseende.
6

Rengör alla dina borstar i hink med vatten när du är klar att måla så att du kan använda dem igen nästa dag. Lämna dem i ett väl ventilerat utrymme så att de kan lufttorka helt. Låt färgen torka över natten innan du flyttar till detaljer.
7

Välj den smalaste penseln i set och använda den för att måla detaljer inuti din design. Måla information som finns på de yttre kanterna av designen först. Låt färgen torka i ett par timmar innan du byter färg.
8

Fortsätt lägga till detaljer till din design, ändra färg efter väntar den andra färgen torka. Fokusera på detaljer en konstruktion i taget.
9

Upprepa beskriver processen med varje designen tills du är klar. Låt all färg torka över natten innan du kör din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122050.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.