Hur polska Metal aluminiumplåt

Aluminium är raffinerad med kraften av värme och tryck. När du har haft det ett tag, men de delar tråkig metallens glans. Aluminium som en gång liknade en spegel är nu klart och ointressant. Lyckligtvis behöver du inte en smedja till polska aluminiumplåt. Saker du behöver
Metal Cleaner Review Sandpapper
Aluminium polish
Buffer
Fönsterputs
Rena handdukar
Visa fler instruktioner
1 < p> Tvätta plåten med en utformad renare att användas på metall, som Tarn-X. En pulveriserad badrum renare kommer också att arbeta. Du behöver inte oroa dig för renare är för slipmedel. Du vill bara få alla av smuts och fett bort av aluminium så att du kan fokusera på att polera metall, inte rengöra det.
2

Sand aluminium ned. Börja med grovt sandpapper och arbeta dig ner till finare sandpapper. Du vill sand i en annan vinkel när du steg ner till nästa typ av papper. Detta kommer att förhindra repor och hålla metallen avslut ännu.
3

Använd en aluminium polish för att maximera glans. Hitta dessa på bil-och nautiska butiker. Dessa lösningar fyller i de små skavankerna i metall och smidig ut allt. Applicera lacket enligt anvisningarna på etiketten. Använd en motoriserad buffert att arbeta polera tills du har fått den glans som du vill. Om du polera metallen tillräckligt länge, kommer du att kunna se dig själv i spegeln glans.
4

Spraya aluminium med en fönsterputsare och använda en mjuk trasa för att torka av aluminium ren. Du behöver inte använda en hård rengöringsmedel på denna punkt. En liten dos av Windex kommer att göra. Duken bör vara så luddfri som möjligt så din nypolerad aluminium inte störs av en massa små bitar av tråd. En sämskskinn gör bra.
5

Förhindra aluminium korroderar eller förlora sin glans i första hand. Välj mellan anodisering eller pulverlackering för att skydda metall aluminiumplåt i framtiden, rädda dig från att behöva polera metallen upprepade gånger. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122049.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.