Hur man reparerar Repade Mini Bonnet Stripes

MINI Cooper är en brittisk lucka tillbaka gjorts av dess moderbolag BMW. Mini var inspirerad av den ursprungliga klassiska Mini Cooper, en liten kombi som också var en framgångsrik tävlingsbil. För att ge bilen ett sportigare utseende, är MINI Coopers ofta försedda med vinyl ränder som går ner huven, över taket och ner på baksidan luckan. Dessa ränder är limmade på och inte målade på. Om ränderna blir repad, kan de vara repareras. Saker du behöver
tvål och vatten
Vinyl Cleaner Review frottéhandduk
Värmekanon
Visa fler instruktioner
1

Park MINI på en plan yta. Tvätta området runt ränder med vatten och mild tvål, så att ränder och närliggande karossen är rena. Torka bilen med en ren, torr frottéhandduk.
2

Spraya en generös mängd vinylrengöring på repor. Det finns flera företag som gör vinyl renare, inklusive Armor All och Eagle One.
3

Låt vinylrengöring att tränga in i repor i fem eller sex minuter.
4

Torka vinylrengöring bort av ränder med en ren torr handduk, gnugga vinylrengöring in de repor som du torka bort det.
5

Använd en värmepistol för att få vinylen tillbaka upp till ytan. Vrid värmepistol på och sedan långsamt köra det över repor i en fram och tillbaka sätt. För att undvika skador på ränderna, håll inte värmepistol kontinuerligt över en fläck.
6

Byt ränderna om de är svårt repad eller urholkad. Tyvärr finns det inget sätt att reparera ränder som har kraftigt repade. Om så är fallet, kommer en bil body shop måste ta bort ränder och installera nya.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122038.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.