Hur man tar bort svårare fläckar bromsdamm från aluminiumfälgar

Aluminium fälgar gör en bil mer attraktiv, men legeringen är silver nyans också gör bromsdamm lättare att upptäcka. Varje gång du bromsar, är en liten mängd bromsdamm utvisas. Merparten av detta hamnar på gatan eller på baksidan av hjulen, men en liten mängd kommer att landa på den synliga ytan av fälgar. Med tiden kan broms dammavlagringar bygga upp och ta uppkomsten av stora fläckar, även om broms damm inte kommer faktiskt sjunka in i ytan av metallen. Det är möjligt att rensa upp stora insättningar broms damm på aluminium fälgar, men det kommer att kräva stora ansträngningar. Saker du behöver
aluminiumfälg polska
Rena butik handdukar
Diskmedel
Visa fler instruktioner
1

Ge hjulen en grundlig sköljning med vatten och lite diskmedel. Tvålen hjälper mjuka upp smuts och skräp på hjulen och är säker att använda på bilens exteriör.
2

Applicera en liten klick av hjulet polish till en ren butik handduk när hjulen har torkat.

3

Gnid polish i ytan av hjulet, med början längst ner och arbeta uppåt.
4

Scrub hjulet kraftigt med ren handduk och polish , vilket kommer att undanröja att bromsdamm på hjulet. Om du träffar någon stora insättningar broms damm, tillsätt mer polish på handduken och skrubba hårdare tills broms damm bleknar.
5

Upprepa denna process för varje hjul, med början med en ny handduk varje gång. Det kan ta en hel del skura, men hjulen kommer så småningom komma ren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122037.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.