Bil Polish Borttagning

Bil polish är tänkt att användas när du tvättar och detalj din bil. Lacket gör klarlack på bilen blank och smidig. Över tiden, kan lager av bil polish och vax lägga upp för att skapa en matt finish. Tvättning kommer inte att ta bort dessa lager så du måste ta beskriver processen längre än att bara använda en svamp och tvål för att få till klarlack igen. När du tar bort den gamla bilen polish, kan du använda ett nytt skikt av färskt polish för att få din bil ser nya igen. Saker du behöver
Bil tvål
mjuk svamp
Liquid Rubbing
Microfiber handdukar
Visa fler instruktioner
1

Tvätta din bil med bil tvål och en mjuk svamp för att avlägsna alla smutspartiklar och annat skräp. Parkera bilen i skuggan för att låta ytan svalna och torka helt.
2

Applicera en kvarts storlek mängd gnugga förening till en microfiber handduk. Arbetet föreningen över ytan av bilen.
3

Använd små cirkulära rörelser att applicera föreningen till färgen. Sätt lätt tryck på tyg, men inte pressa så hårt att du skadar lacken. Koncentrera dig på en kropp panel vid en tidpunkt för ett mer grundligt jobb. Applicera mer förening som behövs.
4

Gå över bilen med en ren, torr mikrofiberduk. Buff bilens yta med duken med hjälp av små cirkulära rörelser att avlägsna eventuell kvarvarande föreningen. Bilens yta ska vara fri från varje polish eller förening.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122032.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.