Tips för Dupli-Color

Dupli-Color är ett varumärke av bilrekonditionering sprayfärg och annat material som liners flaket. Du måste förbereda området i förväg för att göra ett dubbelarbete Color ansökan. Andra faktorer, såsom temperatur, när du spraya de sekundära rockar och färgen på din primer, kan påverka ditt arbete och uppmärksamma dessa detaljer kommer att ge dig maximalt resultat från denna målning systemet. Förberedelse


Du behöver förbereda området innan du gör något detaljer med dubbelarbete Color. Ta bort all lös färg, rost och annat skräp genom skrapning eller slipning bort det. Tvätta området med ett milt rengöringsmedel blandat i vatten. Detta kommer att ta bort all smuts. Tvätta området igen med vax och fett remover. Detta kommer att bli av med fett och olja som diskmedel inte kan lösas. När området är rent, torka den grundligt och sand det smidigt med fint sandpapper. Dessa sandpapper är markerade med högre siffror, och en 800 eller 1000 grain får området smidig för ommålning. Torka av området med en mjuk, torr trasa för att avlägsna damm från slipning och du kan börja måla.
Temperatur

temperatur och fuktighet din arbetsplats eller garage kommer att påverka dubbelarbete Färg måla. De lackfärg härdar när den torkar, vilket innebär att det frisätter små mängder värme och fukt. Om det finns för mycket fukt i luften, kan den Dupli-Color botar inte ordentligt. Mycket höga och mycket låga temperaturer kommer att hindra härdning också. Dubbelarbete Color botar bäst när det är mellan 55 och 75 grader Fahrenheit, med mellan 40 och 60 procent luftfuktighet.
Lågtemperaturhärdande Fönster

dubbelarbete färg färger har en tid när du kan lägga ytterligare ett lager innan färgen har härdat fullständigt. Detta är en Övermålningsbar fönster, och för de flesta Dupli-Color målarfärger, sker det efter en till två timmar. Om du missar detta tillfälle att applicera nästa skikt, måste du vänta tills färgen har härdat lägga översta lager, vilket kan ta upp till fem dagar. Om du ansöker utanför Övermålbar fönster, färgen kan skrynkla eller lyft av de lägre skikten av färg.
Primer Färg

Dupli-färg gör fyra olika färger primers, som går på innan lackfärger. Primers förbereda basmaterialet att acceptera färgen och ger en platt färg så att emaljen inte ser fläckiga. Mångfaldigas Color har en grå primer, lämplig för lätta och medeltunga-färg målar. Använd svart primer för mycket mörka färger och vitt för mycket ljus. Den röda oxid primer görs för under rödbrunt, brunt och andra mörka färger som inte är lämpliga för en svart grundfärg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122031.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.