Hur man tar bort Marks Swirl Buff i bilen Slutför

När du spendera timmar specificera din bil, eller spendera pengar på att ha det professionellt detaljerade, är det en besvikelse att upptäcka att oavsett vilken reningsmetod används, kan snurra buff varumärkena inte vara tvättas eller vaxad av. Swirl märken kvar på bilens yta sätts oftast finns från användningen av en kretsande buffert av någon med lite erfarenhet som tryckte för hårt på bilens yta med bufferten. Dessa märken är skurna i klarlack och fånga ljuset för att visa polerrosor över hela bilen. Du kan ta bort dessa polerrosor i ett par timmar. Saker du behöver
Bil tvål
Sponge
Rotary buffert
putsdyna
Polersvamp
Fine-grit förening
bilpolish
Microfiber handduk
Spray Detailer
Visa fler instruktioner
1

tvätta bilen med bil tvål och vatten för att avlägsna all smuts och skräp från ytan. Skölj den och låt den torka helt. Parkera bilen i skuggan för att låta ytan svalna.
2

Placera en putsdyna på roterande buffert. Applicera en kvarts storlek mängd av fin-grit polering förening till dynan. Addera 3

Placera dynan på ytan av din bil och börja polera. Flytta buffert i små cirkulära rörelser som bufferten fungerar. Inte sätta press på bufferten. Låt bufferten glida på ytan när du flyttar den. Fortsätt tills hela bilen är klar. Lägg mer förening som behövs.
4

Byt putsdyna på bufferten med en polering pad. Applicera bil polish och polera bilens yta på samma sätt som du använde föreningen. Den bil polish torkar till en lätt dimma, till skillnad från föreningen.
5

Använd spraya detailer och en microfiber handduk för att torka av diset från den polska off av bilen. Spraya en liten yta och försiktigt torka med microfiber handduk. Upprepa tills hela bilen är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122029.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.